Στο Creta Maris Beach Resort, η υγεία και η ασφάλειά σας ήταν και είναι η κύρια προτεραιότητά μας.  

Εργαστήκαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε το Πρόγραμμα Υγείας και Ασφάλειας “Committed to Caring” σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους οι οποίοι ειδικεύονται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας, στον έλεγχο, και στην εκπαίδευση στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.  

Λόγω της πανδημίας του Covid-19, θεωρείται σημαντικό να γνωρίσετε το Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to caring, το οποίο θα εξασφαλίσει μια ξεκούραστη και ασφαλή διαμονή σε εσάς και τους αγαπημένους σας.  

Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to caring”

Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to caring”

Η διαμονή σας με μια ματιά:

Άφιξη
Το προσωπικό του γραφείου υποδοχής προσφέρει μια ασφαλή διαδικασία check-in και παρέχει βοήθεια σε όλους τους πελάτες που φθάνουν στο ξενοδοχείο τηρώντας, παράλληλα, ασφαλείς κοινωνικές αποστάσεις και κάνοντας χρήση Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού.

Δωμάτια
Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά και οι επιφάνειες απολυμαίνονται με καθαριστές ατμού και απολυμαντικούς παράγοντες κατά την προγραμματισμένη εκτέλεση υπηρεσιών καθαριότητας.

Φαγητό & Ποτό
Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εστιατορίων και μπαρ με εδέσματα που παρασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί περιλαμβάνουν τη μείωση χωρητικότητας των εστιατορίων, εξασφαλίζοντας έτσι την τήρηση κοινωνικής απόστασης, τη σε βάθος απολύμανση όλου του εξοπλισμού, τα ψηφιακά μενού, καθώς και τον κατάλληλο Προσωπικό Προστατευτικό Εξοπλισμό, που διατίθεται σε όλους τους πελάτες.

Ξεκούραση & Εγκαταστάσεις
Οι πελάτες θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν τις διακοπές τους συμμετέχοντας σε δραστηριότητες και κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα που εγγυώνται την ασφάλειά τους.
Τα αθλήματα και οι δραστηριότητες εκγύμνασης διεξάγονται με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους. Οι θεραπείες spa και οι συνεδρίες στο γυμναστήριο κανονίζονται κατά παραγγελία, ενώ όλοι οι χώροι απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Η παιδική χαρά και οι υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά τηρούν τις διαδικασίες των πρωτοκόλλων απολύμανσης.

Υπηρεσίες Υγείας
Υπάρχει ένας αποκλειστικός Health First Ambassador που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και διαχειρίζεται το όποιο επείγον περιστατικό Covid-19 ενδέχεται να προκύψει κατά τη διαμονή σας.

Αναχώρηση
Στους πελάτες μας παρέχεται η δυνατότητα για advance checkout – ο χειρισμός των λογαριασμών γίνεται ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται καμία φυσική επαφή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Λόγω των συνεχών αλλαγών στους περιορισμούς μετακίνησης μεταξύ χωρών, καλείστε να ελέγξετε τι ισχύει για τη χώρα προς/από την οποία επιθυμείτε να ταξιδέψετε πριν κάνετε κράτηση εισιτηρίου και πριν αναχωρήσετε για το ταξίδι σας.

Για να παραμένετε ενήμεροι σχετικά με όλες τις ταξιδιωτικές προϋποθέσεις μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα σχετικά με τα πρωτόκολλα άφιξης στην Ελλάδα https://travel.gov.gr/#/.

Κρίνεται απαραίτητη η αναβολή του ταξιδιού σας εάν παρουσιάζετε πυρετό και/ή αναπνευστικά συμπτώματα όπως βήχα και δύσπνοια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ* Η απαιτούμενη συμπλήρωση της ειδικής Φόρμας Εντοπισμού Επιβατών (PLF) από επισκέπτες από ΌΛΕΣ τις χώρες δεν είναι πλέον υποχρεωτική από τις 15 Μαρτίου 2022.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Γιατί να διαλέξετε εμάς για τις διακοπές σας:

  • Οι εγκαταστάσεις μας εκτείνονται σε μια περιοχή 150.000 τ.μ.
  • Οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια αίσθηση ελευθερίας και μια ευρεία επιλογή δραστηριοτήτων.
  • Η παραθαλάσσια τοποθεσία μας σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στο μέγιστο χωρίς να χρειάζεται να βγουν από τον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Υπάρχει άπλετος χώρος για τη διοργάνωση δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλους τους πελάτες μας.
  • Εφαρμόζονται αυστηρά πρότυπα και οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται συνεχώς σε ζητήματα ασφάλειας και αποτελεσματικής αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων.
  • Τα πρωτόκολλα του ξενοδοχείου κατά του Covid-19 είναι πιστοποιημένα με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης “Covid-Shield”, που έχει αναπτυχθεί από την TÜV AUSTRIA Hellas, καθώς και με το σήμα πιστοποίησης “Health First”.

Απολαύστε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο ταξίδι σας! Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας σίγουροι ότι η ομάδα του Creta Maris είναι εδώ για να φροντίσει όλες τις ανάγκες σας, όποια κι αν είναι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.

ΕΣΠΑ