Στο Creta Maris Beach Resort, η υγεία και η ασφάλειά σας ήταν και είναι η κύρια προτεραιότητά μας.  

Εργαστήκαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε το Πρόγραμμα Υγείας και Ασφάλειας “Committed to Caring” σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους οι οποίοι ειδικεύονται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας, στον έλεγχο, και στην εκπαίδευση στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.  

Λόγω της πανδημίας του Covid-19, θεωρείται σημαντικό να γνωρίσετε το Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to caring, το οποίο θα εξασφαλίσει μια ξεκούραστη και ασφαλή διαμονή σε εσάς και τους αγαπημένους σας.  

Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to caring”

Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to caring”

Η διαμονή σας με μια ματιά:

Άφιξη
Το προσωπικό του γραφείου υποδοχής προσφέρει μια ασφαλή διαδικασία check-in και παρέχει βοήθεια σε όλους τους πελάτες που φθάνουν στο ξενοδοχείο τηρώντας, παράλληλα, ασφαλείς κοινωνικές αποστάσεις και κάνοντας χρήση Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού.

Δωμάτια
Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά και οι επιφάνειες απολυμαίνονται με καθαριστές ατμού και απολυμαντικούς παράγοντες κατά την προγραμματισμένη εκτέλεση υπηρεσιών καθαριότητας. Όλα τα έντυπα εσωτερικής επικοινωνίας έχουν αντικατασταθεί από ψηφιακά αρχεία και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα μέσω του Creta Maris App.

Φαγητό & Ποτό
Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εστιατορίων και μπαρ με εδέσματα που παρασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί περιλαμβάνουν τη μείωση χωρητικότητας των εστιατορίων, εξασφαλίζοντας έτσι την τήρηση κοινωνικής απόστασης, τη σε βάθος απολύμανση όλου του εξοπλισμού, τα ψηφιακά μενού, καθώς και τον κατάλληλο Προσωπικό Προστατευτικό Εξοπλισμό, που διατίθεται σε όλους τους πελάτες.

Ξεκούραση & Εγκαταστάσεις
Οι πελάτες θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν τις διακοπές τους συμμετέχοντας σε δραστηριότητες και κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα που εγγυώνται την ασφάλειά τους.
Τα αθλήματα και οι δραστηριότητες εκγύμνασης διεξάγονται με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους. Οι θεραπείες spa και οι συνεδρίες στο γυμναστήριο κανονίζονται κατά παραγγελία, ενώ όλοι οι χώροι απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Η παιδική χαρά και οι υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά τηρούν τις διαδικασίες των πρωτοκόλλων απολύμανσης. Το χαμάμ και η σάουνα δεν είναι διαθέσιμα.

Υπηρεσίες Υγείας
Παρέχονται επιτόπιες υπηρεσίες ελέγχου για Covid-19 σε συνεργασία με το Creta Medicare Diagnostic Center. Το κόστος ανά άτομο είναι: PCR 55€ και Rapid test 20€. Υπάρχει ένας αποκλειστικός Health First Ambassador που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και διαχειρίζεται το όποιο επείγον περιστατικό Covid-19 ενδέχεται να προκύψει κατά τη διαμονή σας.

Αναχώρηση
Στους πελάτες μας παρέχεται η δυνατότητα για advance checkout – ο χειρισμός των λογαριασμών γίνεται ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται καμία φυσική επαφή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Λόγω των συνεχών αλλαγών στους περιορισμούς μετακίνησης μεταξύ χωρών, καλείστε να ελέγξετε τι ισχύει για τη χώρα προς/από την οποία επιθυμείτε να ταξιδέψετε πριν κάνετε κράτηση εισιτηρίου και πριν αναχωρήσετε για το ταξίδι σας.

Οι ταξιδιώτες θα εισέρχονται στην Ελλάδα προσκομίζοντας:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει εκδοθεί από ένα αρμόδιο όργανο της χώρας προέλευσης του επισκέπτη ή
  • Αντί για πιστοποιητικό εμβολιασμού, οι ταξιδιώτες χρειάζεται να υποδείξουν ένα αρνητικό PCR test μέχρι 72 ώρες πριν το ταξίδι ή ένα αρνητικό test αντιγόνου (rapid) έως και 48 ώρες πριν από το ταξίδι.
  • Εναλλακτικά, ο ταξιδιώτης μπορεί να υποδείξει επίσημο έγγραφο ότι διαγνώστηκε θετικός με Covid-19 τις τελευταίες 30 έως 180 ημέρες.
  • Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να έχουν συμπληρώσουν την ειδική Φόρμα Εντοπισμού Επιβατών, PLF Document, η οποία πρέπει να έχει συμπληρωθεί 24 ώρες πριν το ταξίδι.

Κατά την είσοδο στην Ελλάδα, οι επισκέπτες μπορεί να υποβληθούν σε τυχαίο δειγματολογικό έλεγχο. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι ταξιδιώτες θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, χωρίς χρέωση.

Για να παραμένετε ενήμεροι σχετικά με όλες τις ταξιδιωτικές προϋποθέσεις μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα σχετικά με τα πρωτόκολλα άφιξης στην Ελλάδα https://travel.gov.gr/#/

Κρίνεται απαραίτητη η αναβολή του ταξιδιού σας εάν παρουσιάζετε πυρετό και/ή αναπνευστικά συμπτώματα όπως βήχα και δύσπνοια.

Σημαντική πληροφορία:
Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1π.μ. έως 6π.μ. και μουσικής ισχύουν για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο κατά του Covid-19.

Τα μέτρα θα ισχύουν έως την 17η Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθούν από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων υγείας του Covid-19.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Γιατί να διαλέξετε εμάς για τις διακοπές σας:

  • Οι εγκαταστάσεις μας εκτείνονται σε μια περιοχή 150.000 τ.μ.
  • Οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια αίσθηση ελευθερίας και μια ευρεία επιλογή δραστηριοτήτων.
  • Η παραθαλάσσια τοποθεσία μας σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στο μέγιστο χωρίς να χρειάζεται να βγουν από τον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Υπάρχει άπλετος χώρος για τη διοργάνωση δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλους τους πελάτες μας.
  • Εφαρμόζονται αυστηρά πρότυπα και οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται συνεχώς σε ζητήματα ασφάλειας και αποτελεσματικής αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων.
  • Τα πρωτόκολλα του ξενοδοχείου κατά του Covid-19 είναι πιστοποιημένα με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης “Covid-Shield”, που έχει αναπτυχθεί από την TÜV AUSTRIA Hellas, καθώς και με το σήμα πιστοποίησης “Health First”.

Απολαύστε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο ταξίδι σας! Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας σίγουροι ότι η ομάδα του Creta Maris είναι εδώ για να φροντίσει όλες τις ανάγκες σας, όποια κι αν είναι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την αίσθηση της σιγουριάς και της ψυχικής ηρεμίας που εγγυώνται ότι μαζί μας θα περάσετε ξένοιαστες διακοπές!  

Για τη δική σας εξυπηρέτηση, έχουμε απαντήσει κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με τις διακοπές του 2021.  

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021
COVID-19

Στο Creta Maris Beach Resort, η υγεία και η ασφάλειά σας ήταν και είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Δεσμευόμαστε να δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις καλοκαιρινές διακοπές του 2021. Λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που προκαλείται από την πανδημία του COVID-19, η ομάδα μας στο Creta Maris Beach Resort έχει λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να εξασφαλίσει το καλώς έχειν όλων των πελατών και των μελών του προσωπικού. Επιθυμούμε να σας προσφέρουμε τη σιγουριά και την ψυχική ηρεμία που θα σας εξασφαλίσουν μια ξένοιαστη εμπειρία διακοπών μαζί μας!

Σχετικά με το Ταξίδι μου

A. Οι ταξιδιώτες θα εισέρχονται στην Ελλάδα προσκομίζοντας:

1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει εκδοθεί από ένα αρμόδιο όργανο της χώρας προέλευσης του επισκέπτη.

2. Αντί για πιστοποιητικό εμβολιασμού, οι ταξιδιώτες χρειάζεται να υποδείξουν ένα αρνητικό PCR test μέχρι 72 ωρών πριν το ταξίδι ή ένα αρνητικό test αντιγόνου (rapid) που πραγματοποιήθηκε έως και 48 ώρες πριν από το ταξίδι.

3. Εναλλακτικά, ο ταξιδιώτης μπορεί να υποδείξει σχετικό έγγραφο ότι διαγνώστηκε θετικός με COVID-19 τις τελευταίες 30 έως 180 ημέρες.

 

B. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική Φόρμα Εντοπισμού Επιβατών, PLF Document, η οποία πρέπει να έχει συμπληρωθεί 24 ώρες πριν το ταξίδι.

Γ. Κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, οι επισκέπτες μπορούν να υποβληθούν σε δειγματολογικά test . Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι ταξιδιώτες θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο και θα απομονωθούν, χωρίς χρέωση.

Για να παραμένετε ενήμεροι σχετικά με όλες τις ταξιδιωτικές προϋποθέσεις μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα σχετικά με τα πρωτόκολλα άφιξης στην Ελλάδα https://travel.gov.gr/#/

Κρίνεται απαραίτητη η αναβολή του ταξιδιού σας εάν παρουσιάζετε πυρετό και/ή αναπνευστικά συμπτώματα όπως βήχα και δύσπνοια.

Σχετικά με τη Διαμονή μου

Σας ενημερώνουμε ότι το Creta Maris Beach Resort θα ανοίξει τις πόρτες του την 21η Μαΐου 2021.

Εάν έχετε τις οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την κράτησή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στη διεύθυνση reservation@cretamaris.gr ή στο τηλέφωνο +302897027113 για να μάθετε τις διαθέσιμες επιλογές.

Εάν έχετε τις οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την κράτησή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στη διεύθυνση reservation@cretamaris.gr ή στο τηλέφωνο +302897027113 για να μάθετε τις εναλλακτικές επιλογές διαμονής.

Εάν έχετε τις οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την κράτησή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στη διεύθυνση reservation@cretamaris.gr ή στο τηλέφωνο +302897027113.

Εάν έχετε τις οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την κράτησή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στη διεύθυνση reservation@cretamaris.gr ή στο τηλέφωνο +302897027113.

Εφόσον απαιτείται η υποβολή ενός υγειονομικού εντύπου (Covid test/πιστοποιητικό εμβολιασμού) πριν την αναχώρηση από τη χώρα σας ή κατά την είσοδό σας στην Ελλάδα, δεν απαιτείται να επιδείξετε τα εν λόγω έντυπα κατά το check-in σας στο ξενοδοχείο.

Στο Creta Maris Beach Resort, η υγεία και η ασφάλειά σας ήταν και είναι η βασική μας προτεραιότητα. Εργαστήκαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε το Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to Caring” σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους που ειδικεύονται στις συμβουλευτικές υπηρεσίες υγείας και ασφάλειας, στον έλεγχο, και στην εκπαίδευση στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. 

Αυτά τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής αποτελούν οδηγό για τις λειτουργίες του ξενοδοχείου, καθώς παρέχουν  λεπτομέρειες σχετικά με τα καθήκοντα του κάθε τμήματος, προκειμένου να προσφέρουν τις υψηλότερες εγγυήσεις ασφάλειας σε όλους τους πελάτες και σε όλα τα μέλη του προσωπικού μας. Επίσης, προχωρήσαμε στην πιστοποίηση με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης “Covid-Shield”, το οποίο αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas, καθώς και στην απόκτηση του σήματος πιστοποίησης “Health First”, και τα δύο εκ των οποίων επαληθεύουν την τήρηση εκ μέρους του ξενοδοχείου των πρωτοκόλλων υγείας κατά του Covid-19.

Τα μέτρα που περιγράφονται στα πρωτόκολλα ενδέχεται να αλλάξουν προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες εξελίξεις και πληροφορίες. Για το λόγο αυτό, υπάρχει περίπτωση να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που διαφέρουν από αυτές που περιγράφονται στα αρχικά πρωτόκολλα.

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας “Committed to Caring” εδώ.

Προς το παρόν, είναι υποχρεωτικό να φοράτε μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους στην Ελλάδα, αλλά όχι σε εξωτερικούς χώρους, εκτός από περιοχές με συνωστισμό.

Εάν νομίζετε ότι έχετε συμπτώματα, δηλαδή πυρετό ή αναπνευστικές δυσκολίες, όπως η δύσπνοια ή ο βήχας, αποφύγετε να επισκεφθείτε τις τοπικές μονάδες υγείας και επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό μας Health First Ambassador που είναι διαθέσιμος για να σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και να διαχειριστεί τυχόν επείγοντα περιστατικά Covid-19 που μπορεί να προκύψουν.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες της Ελληνικής Κυβέρνησης, οι ασθενείς με ήπια συμπτώματα θα μεταφέρονται σε ένα καθορισμένο κτίριο ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην περιοχή, και θα φιλοξενούνται μέχρι την ανάρρωσή τους.

Εάν νομίζετε ότι έχετε συμπτώματα, όπως πυρετό ή αναπνευστικές δυσκολίες, όπως η δύσπνοια ή ο βήχας, αποφύγετε να επισκεφθείτε τις τοπικές μονάδες υγείας και επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που είναι στη διάθεσή σας για να διευθετήσει τη διαδικασία ελέγχου.

Εάν δεν έχετε συμπτώματα αλλά απαιτείται ο έλεγχος πριν από την πτήση αναχώρησής σας, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, με πρόσθετη χρέωση.

Το κόστος του PCR test είναι 55 Ευρώ και του rapid test είναι 20 Ευρώ.

Τα αποτελέσματα του PCR test λαμβάνονται εντός 48 ωρών.

Τα αποτελέσματα του rapid test λαμβάνονται εντός 24 ωρών.

Όλοι μας οι πελάτες είναι ελεύθεροι να φύγουν από το ξενοδοχείο και να επιστρέψουν χωρίς συγκεκριμένους περιορισμούς.

Ωστόσο, εφόσον η κύρια προτεραιότητά μας είναι να εγγυηθούμε ασφαλείς διακοπές για τους πελάτες μας και έναν ασφαλή χώρο εργασίας για το προσωπικό μας, σας παροτρύνουμε να τηρείτε τις τυπικές συστάσεις προς αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19, όπως το συχνό πλύσιμο χεριών, η χρήση μάσκας, και η αποφυγή στενής επαφής με οποιονδήποτε έχει πυρετό ή/και βήχα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1π.μ. έως 6π.μ. και μουσικής ισχύουν για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο κατά του Covid-19.

Τα μέτρα θα ισχύουν έως την 17η Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθούν από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων υγείας του Covid-19.

Σχετικά με τις υπηρεσίες & τις εγκαταστάσεις

Υπάρχει πιθανότητα κάποιες υπηρεσίες καθώς και πρόσβαση σε κάποιες εγκαταστάσεις να είναι περιορισμένες. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει υπηρεσίες καθώς και ώρες λειτουργίας σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τον Covid-19. Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την άφιξή σας εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαμονή σας.

Δε θα παρέχονται εκπτώσεις ούτε μειωμένες τιμές . Οι όποιοι περιορισμοί ισχύουν στο ξενοδοχείο υπάρχουν για λόγους ασφάλειας και είναι σύμφωνοι με τις Κατευθυντήριες της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τον Covid-19.

Οι εγκαταστάσεις και οι δραστηριότητες για τα παιδιά προσαρμόζονται ανάλογα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Το Kids Club είναι πλέον διαθέσιμο.

Το Baby Room και η υπηρεσία babysitting δε θα είναι διαθέσιμα.

Οι θεραπείες  Spa προσφέρονται μόνο κατόπιν κράτησης.

Οι εγκαταστάσεις σάουνας και χαμάμ θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεότερης κυβερνητικής οδηγίας.

Ναι, το Γυμναστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατόπιν κράτησης.

Τα Eστιατόρια θα λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα προκειμένου να εξασφαλίζεται η τήρηση της κοινωνικής απόστασης. Για τα θεματικά μας εστιατόρια απαιτείται κράτηση.

Όλες οι λιχουδιές του μπουφέ θα σερβίρονται, είτε από τους πελάτες είτε από το προσωπικό μας, με χρήση Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού.

Επίσης, θα προσφέρονται ατομικές συσκευασμένες μερίδες συγκεκριμένων ειδών.