Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

CINE CRETA MARIS

Cine Creta Maris

Το «Cine Creta Maris» βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Creta Maris Beach Resort, και διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο σε Ευρωπαϊκή κλίμακα καθώς και όλες τις ανέσεις για μια όμορφη βραδιά διασκέδασης, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για βραδινή έξοδο και διασκέδαση για την παρέα και την οικογένεια. Καθημερινά υπάρχει μία προβολή στις 21:00. Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Ο θερινός κινηματογράφος του Creta Maris Beach Resort φιλοδοξεί να αποτελέσει μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση και μια ολοκληρωμένη έξοδο που θα ξεπεράσει την κινηματογραφική εμπειρία, με την ομορφιά και τη δροσιά του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι επισκέπτες του Creta Maris έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δύο δωρεάν εισιτήρια, ανά άτομο, ανά διαμονή από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο.

NOTE: Creta Maris' guests may enjoy two free tickets per person, per stay from June till September

 

 

 
Τιμή 5.00 €
 

 

 

 

*Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας των εγκαταστάσεων, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, την πληρότητά του καθώς και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης κατά του Covid-19.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

ΠΑΡΑΛΙΑ & ΠΙΣΙΝΕΣ

Creta Maris Waterpark

THE CRETE GOLF CLUB

ΕΣΠΑ