Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΑΦΙΞΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Ένας τρόπος είναι να πετάξετε προς Αθήνα, (εξυπηρετείται από διεθνείς πτήσεις) και στη συνέχεια προς Κρήτη. Κατά την υψηλή τουριστική περίοδο του καλοκαιριού έχετε την δυνατότητα να έρθετε με πτήσεις charter από την Ευρώπη που πετούν απευθείας για Κρήτη.

ΑΦΙΞΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ

Ένας άλλος τρόπος είναι να φτάσετε στην Ελλάδα με πλοίο από το Μπρίντιζι, Ανκόνα, Μπάρι ή Βενετία και από εκεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο προς Κρήτη είτε με πλοίο.

Αν επιλέξετε το πλοίο, τα πλοία αναχωρούν από τον Πειραιά (κυρίως λιμάνι της Αθήνας), προς την Κρήτη. Υπάρχουν επίσης δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Καλαμάτα, το Γύθειο, και μερικά από τα νησιά των Κυκλάδων και τα Κύθηρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι από το Νοέμβριο έως τα Απρίλιο τα Ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι μειωμένα.

Για να έρθετε με πλοίο στην Κρήτη-που μπορεί να πιάσει ένα από τα έξι λιμάνια της που είναι το Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαος, Σητεία και το Καστέλι Κισσάμου-. Μέσα από αυτά τα λιμάνια συνδέεται η Κρήτη με τον Πειραιά, την Σαντορίνη, την Σίκινο, τη Φολέγανδρο, την Μήλο, την Σίφνο, την Πάρο, την Νάξο, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, την Κάρπαθο, την Κάσο, τα Αντικύθηρα, τα Κύθηρα και την Πελοπόννησο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα δρομολόγια πλοίων και οι προορισμούς μεταβάλλονται ανάλογα με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες.

 

ΑΦΙΞΗ ΟΔΙΚΩΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ CRETA MARIS

Από την έξοδο του αεροδρομίου ακολουθήστε την εθνική οδό με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο. Πηγαίνετε ευθεία για περίπου 20 χιλιόμετρα. Στρίψτε δεξιά στην έξοδο προς το Καστέλι και μετά στρίψτε αριστερά για Χερσόνησο. Πηγαίνετε ευθεία για 2 χλμ. και στρίψτε δεξιά για το χωριό Χερσόνησος (παλιός δρόμος). Κατά την άφιξη σας στη Χερσόνησο (μετά από 2 χιλιόμετρα) θα δείτε στην αριστερή πλευρά ένα ιατρικό κέντρο. Στρίψτε αριστερά εκεί και στην πρώτη διασταύρωση στρίψτε αριστερά. Πηγαίνετε ευθεία για περίπου 500 μέτρα και θα δείτε το Creta Maris Beach Resort στη δεξιά σας πλευρά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ CRETA MARIS

Από την έξοδο του λιμανιού στρίψτε αριστερά στα φανάρια. Μετά από 500 μέτρα στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε ευθεία. Μετά από 300μ στρίψτε δεξιά στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο. Πηγαίνετε ευθεία για περίπου 20 χιλιόμετρα. Στρίψτε δεξιά στην έξοδο προς το Καστέλι και μετά στρίψτε αριστερά για Χερσόνησο. Πηγαίνετε ευθεία για 2 χλμ. και στρίψτε δεξιά για το χωριό Χερσόνησος (παλιός δρόμος). Κατά την άφιξη σας στη Χερσόνησο, θα δείτε στην αριστερή πλευρά ένα ιατρικό κέντρο. Στρίψτε αριστερά εκεί και στην πρώτη διασταύρωση στρίψτε αριστερά. Πηγαίνετε ευθεία για περίπου 500 μέτρα και θα δείτε το Creta Maris Beach Resort στη δεξιά σας πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΕΣΠΑ