Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

“ESTIA”

 

Εδώ μπορείτε να δείτε το All-Inclusive Πρόγραμμά μας

 

Μία ποικιλία από διαφορετικές σπεσιαλιτέ που παρουσιάζονται καθημερινά από τον Σεφ του Creta Maris θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρουν  ευχάριστες επιλογές ανάμεσα σε πιάτα και τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το εστιατόριο Estia προτείνει δημιουργίες της τοπικής και της Μεσογειακής κουζίνας. Το Estia βρίσκεται στο κτίριο Terra και αποτελεί το δεύτερο κεντρικό εστιατόριο του συγκροτήματος.

ΠΡΩΙΝΟ

Τα πιο εκλεκτά προϊόντα της Κρήτης συνδυάζονται σε ένα πλούσιο και ποιοτικό Κρητικό πρωϊνό, με σπάνιες αναδρομές σε κάποιες αγαπημένες παρασκευές από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Τα περισσότερα πιάτα μας είναι από την Κρητική κουζίνα, αλλά πάντα φιλοξενούμε γεύσεις από άλλες Μεσογειακές περιοχές. Ένας μπουφές ζυμαρικών μας θυμίζει καθημερινά την γειτονική μας Ιταλία, ενώ, όσοι αγαπούν την υγιεινή κουζίνα, έχουν επιλογή από ψητά και ένα πλούσιο μπουφέ σαλάτας. Στον μπουφέ μας θα βρείτε την ονομασία του κάθε πιάτου, ενώ σημειώνονται τα πιάτα χαμηλών θερμίδων, τα χορτοφαγικά πιάτα, και τα πιάτα χωρίς γλουτένη. 

ΒΡΑΔΙΝΟ

Το βράδυ το εστιατόριο Εστία λειτουργεί ως Μεσογειακό θεματικό εστιατόριο.

Για το βραδινό απαιτείται κράτηση μια μέρα πριν, ενώ εφαρμόζεται ο ενδυματολογικός κώδικας, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπονται: μαγιό, αθλητικά ρούχα, πέδιλα παραλίας/ σαγιονάρες

 

Ώρες Λειτουργίας


Πρωινό: 07:30 - 10:30 Μπουφές

Μεσημεριανό: 12:00 - 14:00 Μπουφές

Δείπνο: 18:30 - 21:30 (Μεσογειακό θεματικό εστιατόριο)

 

*Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας των εγκαταστάσεων, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, την πληρότητά του καθώς και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης κατά του Covid-19.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"COSMOS"

"COCHLIAS"

"PITHOS"

"ALMYRA"

"PLATIA"

ΕΣΠΑ