Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

ΓΑΜΟΣ & ΒΑΦΤΙΣΗ

«Πείτε το Ναι» με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους και συνδυάστε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας με αξέχαστες στιγμές διακοπών.

Εμπιστευτείτε τη διοργάνωση του γάμου σας στην ταλαντούχα ομάδα των ειδικών του Creta Maris Beach Resort, η οποία θα σας καθοδηγήσει και θα εγγυηθεί για την άρτια διεξαγωγή του. Είτε επιλέξετε το κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ή μια παραμυθένια γιορτή στη βασιλική αίθουσα χορού, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα γάμο που θα αντανακλά το χαρακτήρα σας, με εξαιρετικές ιδέες και προσαρμοσμένα μενού.

Στο ιδιωτικό εκκλησάκι, με υπέροχες επιλογές κουζίνας, άριστη οργάνωση και μια από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες στον κόσμο, το όνειρό σας για μια ξεχωριστή μέρα θα γίνει πραγματικότητα στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort.

 

ΒΑΦΤΙΣΗ

Γιορτάστε μια από τις σημαντικότερες ημέρες του παιδιού σας στο ξενοδοχείο Creta Maris Resort. Η ταλαντούχα ομάδα των ειδικών μας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα για να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας!

Πραγματοποιήστε την βάπτιση του παιδιού σας στο ιδιωτικό παραδοσιακό εκκλησάκι μας και συνεχίστε με εξαιρετική κουζίνα, γιορτάζοντας την ξεχωριστή αυτή ημέρα στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΠΑΡΤΙ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΕΣΠΑ