Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΙΑ

Costa Nostrum - Sustainable Beaches

Costa Nostrum - Sustainable Beaches

Η παραλία του Creta Maris πιστοποιήθηκε ως Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου από το πρόγραμμα «Costa Nostrum– Sustainable Beaches». Τα κριτήρια απόκτησης της πιστοποίησης Costa Nostrum – Sustainable Beaches αποτελούν η προστασία της φύσης, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η διατήρηση και προώθηση της τοπικής κουλτούρας και των προϊόντων παραδοσιακού χαρακτήρα.

Πιστοποίηση HACCP

Πιστοποίηση HACCP

Το σύστημα HACCP είναι ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα με το οποίο γίνεται εφικτή η πρόβλεψη των κινδύνων και η πιθανότητα εμφάνισής τους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ενός τρόφιμου, καθώς και η αποφυγή πρόκλησης ζημιάς στην υγεία του καταναλωτή. Με τη πιστοποίηση HACCP το Creta Maris Beach Resort βεβαιώνεται πως διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων και ειδικότερα του τελικού προϊόντος που προσφέρει στους επισκέπτες και εργαζομένους του.

Satur: «Top Hotel 2017 Award»

Satur: «Top Hotel 2017 Award»

Το Σλοβάκικο τουριστικό γραφείο Satur, προχώρησε στην απονομή του βραβείου «Top Hotel 2017» στο Creta Maris Beach Resort, χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο άψογη τη συνεργασία του με το ξενοδοχείο και αναδεικνύοντάς το στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του.

TOP-10 Spa Hotels in Crete by TopHotels

TOP-10 Spa Hotels in Crete by TopHotels

Το βραβείο «TOP-10 Spa Hotels in Crete 2018» είναι ένα βραβείο της TopHotels, της πιο δημοφιλούς online πλατφόρμας καταλόγου ξενοδοχείων στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, το οποίο απονέμεται από τους ίδιους τους επισκέπτες. Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει το Hammam Spa του Creta Maris και τα οποία ξεπερνούν τα όρια της ομορφιάς και επικεντρώνονται στην υγεία, η χρήση αγνών, φυσικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, τα ειδικά σχεδιασμένα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια θεραπείας, οι καινοτόμες και πολλαπλές εγκαταστάσεις υγρού, αλλά και οι πλήρως καταρτισμένοι ειδικοί του ήταν τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν τους επισκέπτες να το αγαπήσουν και να το αναδείξουν με την ψήφο τους.

TUI Top Quality Award 2019

TUI Top Quality Award 2019

Το βραβείο TUI Top Quality Award 2019 είναι ένα βραβείο που απονέμεται αποκλειστικά στα καλύτερα ξενοδοχεία TUI, δηλαδή αυτά που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Το Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε με το βραβείο αυτό, καθώς συγκέντρωσε άριστη βαθμολογία (τουλάχιστον 8,7 μέχρι 10 βαθμούς) στην έρευνα επισκεπτών που πραγματοποίησε η TUI. Το βραβείο TUI Top Quality Award 2019 προσφέρει στους επισκέπτες και τα ταξιδιωτικά γραφεία τη διασφάλιση πως η επιλογή του Creta Maris Beach Resort είναι μια άριστη επιλογή.

TUI Family Champion 2019

TUI Family Champion 2019

Το βραβείο TUI Family Champion 2019 είναι ένα βραβείο που απονέμεται αποκλειστικά στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία της TUI! Το Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε με το βραβείο αυτό, καθώς συγκέντρωσε άριστη βαθμολογία (τουλάχιστον 8,7 μέχρι 10 βαθμούς) στην έρευνα επισκεπτών που πραγματοποίησε η TUI στην κατηγορία «φιλικό προς τα παιδιά». Το βραβείο TUI Family Champion 2019 προσφέρει στους επισκέπτες και τα ταξιδιωτικά γραφεία τη διασφάλιση πως η επιλογή του Creta Maris Beach Resort είναι μια άριστη επιλογή για οικογενειακές διακοπές.

TUI Environmental Champion 2018

TUI Environmental Champion 2018

To Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο της Αειφόρας Λειτουργίας του, τιμήθηκε με το βραβείο «TUI Environmental Champion 2018». Για την απόκτηση αυτού του βραβείου, το ξενοδοχείο απέδειξε πως πληροί τα κριτήρια της «περιβαλλοντικής Λίστας TUI» και το κριτήριο της ικανοποίησης των πελατών σχετικά με τις οικολογικές ενέργειες που αυτό πράττει. Η ΤUI συνιστά μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως, η οποία στο πλαίσιο των ενεργειών της, επιβραβεύει κάθε χρόνο 150 ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα οποία πληρούν καλύτερα τις τεχνικές και οργανωτικές απαιτήσεις για οικολογική και υπεύθυνη διαχείριση του ξενοδοχείου. 

Green Key

Green Key

Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα, αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και το UNEP, το οποίο έχει απονεμηθεί σε πάνω από 1500 εγκαταστάσεις σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο.

To Creta Maris, πιστοποιημένο με το Green Key πληρεί τα παρακάτω κριτήρια:

 • Εκπαιδεύει το προσωπικό, τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες για την αύξηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε εγκαταστάσεις αναψυχής.
 • Διαφυλάσσει το περιβάλλον με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του ξενοδοχείου στην παγκόσμια σκηνή. 
 • Λειτουργεί με οικονομική διαχείριση από την μείωση της κατανάλωσης, η οποία συνεπάγεται με μείωση του κόστους.
 • Ακολουθεί στρατηγική μάρκετινγκ η οποία συμπεριλαμβάνει την προώθηση του σήματος ποιότητας Green Key.
 • Λειτουργεί ενδυναμώνοντας το ξενοδοχείο αναλαμβάνοντας ευρύτερη οικολογική ευθύνη.

Travelife Gold

Travelife Gold

Το ξενοδοχείο ελέγχθηκε και συμπλήρωσε τα κριτήρια για την Χρυσή διάκριση του Travelife Sustainability System, δείχνοντας πολύ υψηλή δέσμευση στην αειφορία και την κοινωνική ευθύνη. Με αυτή την πιστοποίηση το ξενοδοχείο δεσμεύεται να δημιουργεί ευκαιρίες βελτίωσης, να επικοινωνεί τις ενέργειές του και να ενθαρρύνει άλλους να δρουν με τον ίδιο τρόπο.

BIO Hellas – BIO Kouzina

BIO Hellas – BIO Kouzina

Το πρότυπο «BIO Kouzina» παρέχει τη δυνατότητα πιστοποίησης σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, οι οποίες χρησιμοποιούν μια ή και περισσότερες πρώτες ύλες μόνο ως βιολογικές και για τις οποίες επιθυμούν να κάνουν αναφορά στο βιολογικό τρόπο παραγωγής.

Το 2018, το ξενοδοχείο πιστοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά. Αυτή τη φορά το εστιατόριο Πίθος έλαβε το βραβείο "BIO Kouzina GOLD", καθώς προσφέρει 90% πιστοποιημένα «βιολογικά εδέσματα» είτε «εδέσματα με βιολογικά συστατικά»!

Σφραγίδα Ποιότητας ECARF

Σφραγίδα Ποιότητας ECARF

Η Σφραγίδα Ποιότητας ECARF είναι μια σφραγίδα της έγκρισης που έχει ως στόχο να βοηθήσει στην επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών κατάλληλα για χρήση από αλλεργικούς καταναλωτές. Η Σφραγίδα Ποιότητας ECARF είναι μια ευρωπαϊκή πιστοποίηση. Τα βραβεία δίνονται σύμφωνα με τις λεπτομερείς απαιτήσεις που καθορίζονται, επικυρώνονται και παρακολουθούνται από τη διεθνή επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή.

Η βάση για την πιστοποίηση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι το προϊόν ή η υπηρεσία προσφέρει μια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής των αλλεργικών καταναλωτών. Η ποιότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας ελέγχεται τακτικά μέσω τυχαίας δειγματοληψίας.

Βραβείο Αριστείας Tripadvisor 2017

Βραβείο Αριστείας Tripadvisor 2017

Το βραβείο αριστείας Tripadvisor τιμά την άριστη φιλοξενία και δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor. Μόνο το κορυφαίο σε επιδόσεις 10 τοις εκατό των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνει αυτό το βραβείο. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα βραβείο αριστείας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor και πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

Βραβείο Tripadvisor Travellers’ Choice 2019

Βραβείο Tripadvisor Travellers’ Choice 2019

Το βραβείο Travellers’ Choice 2019 του Tripadvisor απονέμεται σε κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως σύμφωνα με τις εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που συγκεντρώνονται μέσα σε έναν μόνο χρόνο από ταξιδιώτες ανά την υφήλιο. Φέτος, νικητές ανακηρύχθηκαν στις κατηγορίες Κορυφαία ξενοδοχεία, Οικονομικά ξενοδοχεία, B&B και Πανδοχεία, Οικογενειακά ξενοδοχεία, Πολυτελή ξενοδοχεία, Ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις, Εξυπηρέτηση και Μικρά ξενοδοχεία. Τα κύρια γνωρίσματα των νικητών των βραβείων Travellers’ Choice είναι η άριστη εξυπηρέτηση, η αξία και η ποιότητα.

Το Creta Maris κατατάχθηκε υπερήφανα, στην 7η θέση από τις 25, της κατηγορίας των κορυφαίων οικογενειακών ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Booking.com: Βραβείο Αριστείας 2017

Booking.com: Βραβείο Αριστείας 2017

Με  το βραβείο αριστείας, το Booking.com αναδεικνύει κάθε χρόνο όλες τις «αγαπημένες» επιχειρήσεις του κοινού, αυτές δηλαδή που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 8 βαθμούς και άνω, ως μέση τιμή των συνολικών κριτικών των επισκεπτών. Ως επιπλέον βασική προϋπόθεση θεωρείται η ύπαρξη τουλάχιστον 10 κριτικών εντός της χρονιάς. Όπως πιστοποιεί και το ίδιο το Booking.com, όλες οι κριτικές συντάσσονται από πραγματικούς επισκέπτες, βεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυθεντικότητα της κάθε κριτικής.

Οι επισκέπτες του Creta Maris, οι οποίοι πραγματοποίησαν την κράτηση τους μέσω του Booking.com, ανέδειξαν το ξενοδοχείο, μέσω της δικής τους βαθμολόγησης, προσφέροντας 9,1 βαθμούς σε κλίμακα των 10!

Hotels.com: Loved by Guests Award 2019

Hotels.com: Loved by Guests Award 2019

Το Creta Maris Beach Resort απέσπασε το βραβείο «LOVED BY GUESTS» 2019 από τη Hotels.com, τη κορυφαία ιστοσελίδα κράτησης καταλυμάτων για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους επισκέπτες του. Αυτή η σημαντική βράβευση βασίζεται στα επαληθευμένα σχόλια που υπέβαλλαν οι επισκέπτες, έπειτα από την παραμονή τους στο Creta Maris το 2018!

Πιστοποίηση Γαλάζια Σημαία

Πιστοποίηση Γαλάζια Σημαία

Η "Γαλάζια Σημαία", σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Η παραλία του Creta Maris, βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, πληροί όλα τα αυστηρά κριτήρια για να θεωρείται ασφαλής, καθαρή χωρίς να επηρεάζεται το φυσικό τοπίο.

Πιστοποίηση «Ελληνικό Πρωϊνό»

Πιστοποίηση «Ελληνικό Πρωϊνό»

Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του Πρωινού, που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας.

Το Creta Maris έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό πλούτο της Κρήτης και να γευτούν στο πρωινό τους, τα μοναδικά κρητικά προϊόντα και εδέσματα που αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της Μεσογειακής Διατροφής, η οποία δεν είναι απλώς μια μοντέρνα διατροφική τάση, αλλά αποτελεί σύμφωνα με την UNESCO “άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας”.

 

Πιστοποίηση COSMOCERT

Πιστοποίηση COSMOCERT

Η COSMOCERT ιδρύθηκε το 2013, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της Πιστοποίησης των Βιολογικών Προϊόντων, των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (Πρότυπα ISO), της Βιοτεχνολογικής Έρευνας και της επινόησης υψηλής τεχνολογίας.

Το Creta  Maris ιδιαίτερα υπερήφανο για το βιολογικό κήπο του, έχει λάβει Πιστοποίηση των Βιολογικών Προϊόντων του από την COSMOCERT, σύμφωνα με την οποία παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, ενώ σέβεται το περιβάλλον και τον φυσικό κύκλο ζωής του οικοσυστήματος.

Αυτό γίνεται εφικτό, καθώς η βιολογική γεωργία του ξενοδοχείου βασίζεται σε μια σειρά Κανόνων και Αρχών, καθώς και κοινών πρακτικών μεθόδων που αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση της ανθρώπινης παρέμβασης στο περιβάλλον, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το αγροτικό σύστημα λειτουργεί όσο το δυνατόν φυσικότερα, με τις μικρότερες δυνατές εισροές (φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αντιβιοτικά).

Πιστοποίηση «We do local»

Πιστοποίηση «We do local»

Το Πρότυπο Πιστοποίησης “We do local” καλύπτει την ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες και καλύτερη ποιότητα ζωής. Απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ μέχρι και σήμερα το προσμετρά 22 μέλη, ενώ στο μέλλον αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερα.

Το Creta Maris πιστοποιημένο με το Πρότυπο Πιστοποίησης “We do local” πλήρη τα παρακάτω κριτήρια:

 • Καλύπτει την ανάγκη της να προσφέρει ένα προϊόν διαφορετικό, με ουσία, και ποιότητα
 • Στηρίζει την οικονομία και τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας
 • Διαδίδει τα τοπικά ήθη και έθιμα
 • Παρουσιάζει την τοπική κουζίνα
 • Υποστηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς
 • Με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία
 • Στηρίζει το τοπικό εργατικό δυναμικό

Πιστοποίηση «QLabel»

Πιστοποίηση «QLabel»

To Q Label είναι ένα εξειδικευμένο Ελβετικό σήμα ποιότητας, το οποίο απονέμεται από τους δώδεκα σημαντικότερους ελβετικούς τουριστικούς πράκτορες, με συντονιστή την Ελβετική Ομοσπονδία Τουρισμού σε επιχειρήσεις που ανήκουν στον τουριστικό κλάδο. 

Το Creta Maris πιστοποιημένο με το Σήμα Ποιότητας Q, προσφέρει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από οργάνωση και υψηλή ποιότητα, αποσκοπώντας με αυτόν τον τρόπο την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών των επισκεπτών του.

Apollo Gold Customers Choice 2018

Apollo Gold Customers Choice 2018

Το Apollo, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στις σκανδιναβικές χώρες, βράβευσε το Creta Maris Beach Resort με το βραβείο «Gold Customers Choice Award 2018», έπειτα από την υψηλή προτίμηση που έδειξαν οι Σκανδιναβοί επισκέπτες του στο ξενοδοχείο.

Schauinsland: «Top Hotel Partner 2017»

Schauinsland: «Top Hotel Partner 2017»

Το γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland, προχώρησε στην απονομή του βραβείου «Top Hotel Partner 2017» στο Creta Maris Beach Resort, χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο άψογη τη συνεργασία του με το ξενοδοχείο και αναδεικνύοντάς το στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του.

Βραβείο ACTTA

Βραβείο ACTTA

O Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA) τίμησε το Creta Maris κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του (2015), ως παράδειγμα ξενοδοχείου προς μίμηση που διοργανώνει τακτικά ασκήσεις ετοιμότητας για περιπτώσεις «εκτάκτων αναγκών» με αποτέλεσμα την άψογη αντιμετώπιση  κρίσεων.

Βραβείο Travelmyth.com

Βραβείο Travelmyth.com

Το Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε από τη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων Travelmyth.com ως ένα από τα τρία καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία στη Χερσόνησο, βάσει της προτίμησης που έδειξαν σε αυτό οι επισκέπτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Hotels.com: Βραβείο Best Top 100 All Inclusive 2017

Hotels.com: Βραβείο Best Top 100 All Inclusive 2017

Αυτό το βραβείο αποτελεί διάκριση για All Inclusive ξενοδοχεία που συνεχώς κερδίζουν υψηλές βαθμολογίες από επισκέπτες της Hotels.com. Το Creta Maris Beach Resort, κέρδισε μια θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα All Inclusive ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο έχοντας συγκεντρώσει 4,6 βαθμούς με άριστα το 5!

Η Hotels.com, θυγατρική της Expedia, Inc., είναι κορυφαίος παροχέας ξενοδοχειακών καταλυμάτων παγκοσμίως, προσφέροντας υπηρεσίες κρατήσεων μέσω του δικτύου της που αποτελείται από μεταφρασμένες ιστοσελίδες και τηλεφωνικά κέντρα.

TEZ Worldberry 2016: “Best Overall Customer Satisfaction 5* Hotels Crete” & “Best Hotel-Partner of TEZ TOUR”

TEZ Worldberry 2016: “Best Overall Customer Satisfaction 5* Hotels Crete” & “Best Hotel-Partner of TEZ TOUR”

Το Ρωσικό τουριστικό γραφείο TEZ Tour, βράβευσε το Creta Maris Beach Resort με τα βραβεία «Best Overall Customer Satisfaction 5* Hotels Crete» και «Best Hotel-Partner of TEZ TOUR», χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο άψογη τη συνεργασία τους και αναδεικνύοντάς το στις προτιμήσεις των επισκεπτών του.

Βραβείο Holidaycheck 5.5/6

Βραβείο Holidaycheck 5.5/6

Οι επισκέπτες του ταξιδιωτικού ιστοτόπου Holidaycheck βαθμολόγησαν το Creta Maris Beach Resort με 5.5 πόντους με άριστα το 6, απονέμοντας του με αυτόν τον τρόπο το βραβείο Holidaycheck 2017.

Jet2holidays Quality Award 2016

Jet2holidays Quality Award 2016

Χάρη στις άριστες υπηρεσίες που προσέφερε η ομάδα του Creta Maris το 2016, το ξενοδοχείο απέσπασε το βραβείο Jet2holidays Quality Award 2016! Αυτή η σημαντική βράβευση βασίζεται στον εξαιρετικά υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όπως αυτός καταγράφηκε στην έρευνα ικανοποίησης πελατών του τουριστικού γραφείου Jet2holidays. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης του Creta Maris αξιολογήθηκαν ως οι καλύτερες μεταξύ όλων των υπόλοιπων ξενοδοχείων της έρευνας!

Jet2holidays Quality Award 2018

Jet2holidays Quality Award 2018

Το βραβείο «Quality Award 2018» για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει απέσπασε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Creta Maris Beach Resort καθώς κέρδισε τα καλύτερα σχόλια των Άγγλων επισκεπτών του, μέσω του τουριστικού γραφείου Jet2holidays. Αυτή η σημαντική βράβευση βασίζεται στον εξαιρετικά υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όπως αυτός καταγράφηκε στην έρευνα ικανοποίησης πελατών του τουριστικού γραφείου. Μάλιστα, το Creta Maris βρέθηκε στην δεκάδα των πιο αγαπημένων ξενοδοχείων - συνεργατών του Jet2holidays, που συμμετείχαν στην έρευνα!

HotelsCombined: Recognition of Excellence για το 2018 στην Ελλάδα

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.1 Rated by Guests

Το βραβείο Recognition of Excellence απονέμεται από την HotelsCombined σε ξενοδοχεία που επιτυγχάνουν την επίτευξη υψηλής ικανοποίησης πελατών. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την ανάλυση 5.629 κριτικών/απόψεων που είχαν οι επισκέπτες για το Creta Maris, κατά το 2018, το ξενοδοχείο συγκέντρωσε 9,1 πόντους με άριστα το 10. Οι απόψεις των επισκεπτών συλλέχτηκαν από διάφορα φόρουμ, ιστότοπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Με το βραβείο Recognition of Excellence το Creta Maris Beach Resort ανήκει πλέον στο 3% των καταλυμάτων παγκοσμίως που αναγνωρίζονται για την προσφορά άριστων υπηρεσιών φιλοξενίας.  

World Luxury Spa Awards 2019

World Luxury Spa Awards 2019

Το «Hammam Spa» του ξενοδοχείου αναδείχθηκε στον διεθνή διαγωνισμό World Luxury Spa Awards 2019 ως «Luxury Hammam Experience - Regional Winner (Southern Europe)». Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί θεσμό για τη βιομηχανία του spa επιβραβεύοντας κάθε χρόνο τη ποιότητα χώρων ευεξίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βραβείο «Luxury Hammam Experience - Regional Winner (Southern Europe)» εδραιώνει το «Hammam Spa» ανάμεσα στους καλύτερους πρεσβευτές υπηρεσιών ευεξίας, θέτοντας ταυτόχρονα τα θεμέλια για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον.