Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Ακολουθώντας όλους τους κανόνες Υγιεινής, Τροφίμων και Ασφάλειας, το ξενοδοχείο  λαμβάνει κάθε χρόνο πιστοποίηση HACCP (Hazard analysis and critical control points). Η εφαρμογή της έννοιας HACCP μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων είναι προτεραιότητα μας.

Επιπλέον, όσο αφορά την ασφάλεια όλων των επισκεπτών και εργαζομένων του Creta Maris, το ξενοδοχείο διοργανώνει κάθε χρόνο άσκηση εκκένωσης. Το φετινό σενάριο της άσκησης εκκένωσης αναφερόταν σε πραγματοποίηση σεισμού, με επακόλουθο την έκρηξη από διαρροή υγραερίου και εκδήλωση φωτιάς σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, καθώς και κατάρρευση κλιμακοστασίου με ύπαρξη τραυματιών και εγκλωβισμένο εργαζόμενο. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη καθηγητή Δρ. Ευθύμιου Λέκκα, Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Τμήματος  Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σκοπός της ετήσιας άσκησης εκκένωσης ήταν η διασφάλιση της άρτιας οργάνωσης της ομάδας εκτάκτων αναγκών του ξενοδοχείου και συνεπώς η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού σε περίπτωση ανάγκης.

ΕΣΠΑ