Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το Creta Maris προσφέρει υπηρεσίες προπληρωμένων καταναλώσεων (All inclusive) σε ένα παραδοσιακό, Κρητικό και με σεβασμό στο περιβάλλον ξενοδοχείο.

Ο κύριος στόχος είναι ο επισκέπτης που αποφασίζει να περάσει τις διακοπές του στην Κρήτη, να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σχετικά με τη διατροφή, τον πολιτισμό και τις ρίζες του προορισμού. Ο επισκέπτης θα συναντήσει τα πράγματα που θα μπορούσε να συναντήσει σε ένα κρητικό χωριό, τις διατροφικές συνήθειες, τους χορούς, τις ξαφνικές γιορτές, και τις ιστορίες που αφηγούνται γύρω από το τραπέζι. Το ξενοδοχείο, εκτός από την παροχή άριστης ποιότητας τροφίμων και υπηρεσιών, έχει μια ισχυρή ομάδα ψυχαγωγίας που οργανώνει εκδηλώσεις, όπως οι κουρές των προβάτων, ο τρύγος, καθώς και μαθήματα μαγειρικής Κρητικής κουζίνας.

Η αρχιτεκτονική του Creta Maris Beach Resort συμβάλλει ουσιαστικά στην συνολική εμπειρία: γραφικά περιστροφικά μονοπάτια, μικρές πλατείες πλημμυρισμένες με μυρωδιές και χρώματα από μια μεγάλη ποικιλία δέντρων και λουλουδιών, όπως σε ένα κρητικό χωριό, δημιουργώντας μια ονειρική συνύπαρξη ανάμεσα στην παράδοση και την πολυτέλεια μαζί με την πλούσια, χρυσή παραλία σε ένα γραφικό κολπίσκο.

ΕΣΠΑ